Ballina Shqiperi

Vrasje apo difekt? Digjet një makinë në Elbasan me një person brenda

Vrasje apo difekt? Digjet një makinë në Elbasan me një person brenda

Shqiperi

Qka Ka Tre

04/02/2022 23:21

Një makinë e djegur është gjetur në Krrabë, në Elbasan dhe dyshohet për një viktimë.  Nuk e dihet nëse është vrasje apo ka ndodhur ndonjë defekt në një automjet dhe personi nuk ka mundur dot të dalë. Forcat zjarrfikëse ka bërë të mundur shuarjen e flakëve, ndërsa nuk dihen ende detaje të tjera nga ngjarja.