Shqiperi

Video/ Banorët e Laprakës në protestë prej 6 ditësh kundër projektit të Unazës, bllokojnë rrugët kryesore: Nga nesër do të…

Për të 6-shtën ditë radhazi, banorët e Laprakës kanë bllokuar dy rrugët kryesore të lagjes në shenjë indinjate ndaj qeverisë dhe ARRSH për mbajtjen në fshehtësi të projektit të Unazës, loti sheshi Shqiponja – Bulevardi i Ri. Banorët e dalë në protestë deklaruan se rastësisht janë njohur dy javë me pare me projektin e rrugës. […]

The post Video/ Banorët e Laprakës në protestë prej 6 ditësh kundër projektit të Unazës, bllokojnë rrugët kryesore: Nga nesër do të… appeared first on QkaKaTre.com – News24.