Artikull i sponsorizuar Lajme

Vetëm edhe 48 ORË, kurse deri në 120€ me Kujtesa!

Vetëm edhe 48 ORË, kurse deri në 120€ me Kujtesa!

Lajme

Qka Ka Tre

29/12/2021 13:34

PRITE VITIN E RI me emisionet Festive në kanalet vendore më të shikuara si: T7, Klan Kosova, Tv Dukagjini, Kanal 10, Alsat M, KlanTV e shumë të tjera, në platformën Kujtesa!

*Oferta deri më 31 Dhjetor, thirr tani në 038 400 010 apo Abonohu tani në: www.kujtesa.com/ofertat

Kujtesa sjell pakon më të dashur për të gjithë ju, Pako Mega Hero të cilën mund t’a merrni nga 24.99€ në vetëm 17.99€ për Muaj. Mirëpo, ju mund të përfitoni edhe më shumë duke marr shërbimet e Kujtesa për 6 apo 12 Muaj, dhe mund të kurseni deri në 120€!

Pako MegaHero për 6 Muaj nga 149.99€ në vetëm 99.99€ ndërsa për plot 12 Muaj nga 299.88€ për vetëm 179.99€ dhe ju kurseni deri në 120€

Nxitoni dhe përfitoni nga oferta vetëm deri më 31 Dhjetor, dhe sasia është e limituar!

#Kujtesa

/artikull i sponsorizuar/