Maqedoni

Trajanov: LSDM-ja mbështet idenë që Maqedonia e Veriut të bëhet me një njësi zgjedhore

Shkup, 14 janar – Kryetari i Lidhjes Demokratike, Pavle Trajanov, në emisionin debativ në TV Shenja, u shpreh se mandatari i ri, Dimitar Kovaçevski dhe LSDM-ja mbështesin idenë që të bëhen ndryshime në kodin zgjedhor dhe se Maqedonia të bëhet me një njësi zgjedhore. “Këto ditë kishim mjaft bisedime me…

The post Trajanov: LSDM-ja mbështet idenë që Maqedonia e Veriut të bëhet me një njësi zgjedhore appeared first on Agjencia Qka Ka Tre..