Shqiperi

Shkolla e re 9-vjeçare në Qesarakë, Veliaj: Cilësia është e njëjtë me shkollat e qendrës, gati për vitin e ri arsimor

Një shkollë e re fantastike po ndërtohet në Qesarakë. Në vitin e ri shkollor ajo do të presë 600 nxënës dhe pas tërmetit të 2019, sot po ngrihet më e fortë dhe më e bukur për komunitetin. Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj tha se shkolla 9-vjeçare “17 Shkurti” do të jetë gati në kohë. “Vitet […]