AutoTech

Samsung teston një model para kohe

Samsung teston një model para kohe

AutoTech

Qka Ka Tre

30/12/2021 1:35

Telefoni i ardhshëm i Samsung, Galaxy S21
FE, është rishfaqur në një video në YouTube.

Pasi patëm mundësinë të shihnim paketimin e
telefonit Samsung Galaxy S21 FE disa ditë më parë, pajisja tashmë është sërish
një yll në YouTube.

Kësaj radhe, përveç shpaketimit, u testua edhe
Galaxy S21 FE. Përdoruesi arriti të blinte telefonin në një dyqan me pakicë në
Afrikën e Jugut.

Përdoruesi i Reddit, UnknownWon ka lëshuar një mini test të pajisjes, i cili konfirmon se S21 FE ka një bateri 4500 mAh, me mbështetje për karikim të shpejtë dhe me valë.

Përshtypjet janë se telefoni duket më i lehtë,
më i rehatshëm dhe premium në krahasim me Poco X3 të tij.

Sistemi me tre kamera në pjesën e pasme duket
se përdor të njëjtët sensorë që kishte modeli Galaxy S20 FE.

Një tjetër detaj, që përdoruesi vuri re, është përdorimi i një sensori optik të gjurmëve të gishtërinjve nën ekran (ndryshe nga ai ultrasonik, i cili përdorte pjesën tjetër të serisë S21).

Siç u sugjerua më parë, Samsung Galaxy S21 FE
do të ketë një ekran AMOLED 6.41 inç, një kamerë selfie do të ketë një modul
32MP dhe 6GB RAM do të jetë në dispozicion.

Telefoni do të jetë i disponueshëm në katër
opsione ngjyrash, dhe çmimi i pritur është 699 dollarë.