Maqedoni

Orhan Shabani nga Studeniçani drejtor i ri në Klinikën e Urologjisë Shkup

Shkup, 14 janar – Orhan Shabani ekonomist i diplomuar emërohet drejtor ekonomik në Klinikën Univerzitare të Urologjisë në Shkup.Shabani në këtë pozicion vjen nga pozita e udhëheqësit të njësisë për zhvillim ekonomik lokal të komunës së Studeniçanit me përvojë 15 vjeçare në financa dhe zhvillim lokal, shkruan Qka Ka Tre. Pas sukseseve…

The post Orhan Shabani nga Studeniçani drejtor i ri në Klinikën e Urologjisë Shkup appeared first on Agjencia Qka Ka Tre..