Shqiperi

Ndryshime në qeveri/ Kush janë zv.ministrat që largohen dhe ata që marrin detyrën (Emrat)

Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Ministrave janë emëruar zv. ministrat e disa prej dikastereve të vendit. Enio Civici, është emëruar zëvendësministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural. Vilma Bello, është emëruar zëvendësministre e Turizmit dhe Mjedisit. Gjithashtu është liruar nga detyra zëvendësja aktuale e Ministrisë së Shëndetësisë, Bardhylka Kospiri, ndërsa vendin e saj e […]

The post Ndryshime në qeveri/ Kush janë zv.ministrat që largohen dhe ata që marrin detyrën (Emrat) appeared first on QkaKaTre.com – News24.