Maqedoni

Mariçiq: Vizita e kryeministrit bullgar, mundësi për dinamikë të re të negociatave

Shkup, 14 janar – Fakti që nga të dyja anët e kufirit kemi qeveri të reja, jep një energji të re dhe mundësi të re për zgjidhje pozitive mbi bazë të leksioneve të mësuara nga procesi i deritanishëm i negociatave me Bullgarinë, deklaroi ministri i Drejtësisë Bojan Mariçiqi, i cili…

The post Mariçiq: Vizita e kryeministrit bullgar, mundësi për dinamikë të re të negociatave appeared first on Agjencia Qka Ka Tre..