Maqedoni

Maksim Dimitrievski po blen vota, akuzuan nga LSDM-ja e Kumanovës

Shkup, 13 tetor – Opinioni kumanovar dhe maqedonas dje dëgjoi se si një kandidat për këshilltar, drejtor i një shkolle fillore dhe bashkëpunëtor i afërt i Maksim Dimitrievskit është duke treguar për blerjen e votave. Çmimi i një vote është 500 denar plus 500 denar për ndërmjetësuesin , tha sot në…

The post Maksim Dimitrievski po blen vota, akuzuan nga LSDM-ja e Kumanovës appeared first on Agjencia Qka Ka Tre.