AutoTech

Lajm i mirë për krijuesit e përmbajtjeve në Instagram

Lajm i mirë për krijuesit e përmbajtjeve në Instagram

AutoTech

Qka Ka Tre

30/12/2021 1:37

Gjatë një fjalimi të shkurtër përmes
video-mesazhit, shefi i Instagramit Adam Moseri ofroi një pasqyrë të asaj që
pritet nga platforma në periudhën e ardhshme.

“Ne do të duhet të rishqyrtojmë statusin e
Instagramit, sepse bota po ndryshon shpejt dhe ne duhet të ndryshojmë me të”,
ka theksuar Moseri.

Ai njoftoi se Instagram do të forcojë të
gjitha produktet e tij video rreth funksionit Reels dhe do të vazhdojë ta
zhvillojë atë shërbim.

Kur bëhet fjalë për krijuesit e përmbajtjes, u
theksua se Instagram do të zbatojë më shumë mjete për fitimin e parave të
përmbajtjes për të ndihmuar përdoruesit të fitojnë para nga ato që publikojnë.

Kjo do të thotë se fokusi kryesor i kompanisë
gjatë vitit 2022 do të jetë në përmbajtjen video, si dhe në shërbimin Reels.

Instagram gjithashtu do t’i kushtojë më shumë
vëmendje kontrolleve dhe një pamje kronologjike e përmbajtjes do të kthehet
vitin e ardhshëm. Është përmendur edhe opsioni, i cili u shtua këtë vit, i cili
po u jep përdoruesve më shumë kontroll mbi menaxhimin e përmbajtjes.