Lajme

Kryesia e re e LDK-së në Podujevë, me figurat e vjetra dhe besnikët e Agim Veliut – qkakatre.com

13:43 / E Shtunë, 14 Maj 2022 / A. M.

Sot është zgjedhur kryesia e re e Lidhjes Demokratike të Kosovës në Podujevë.

Në baze te informatave te deritanishme, qkakatre.com mëson se aty janë figurat e vjetra te saj, besnikët e Agim Veliut, ndonëse edhe disa te rinj te zgjedhur njihen si besnike te ish-kryetarit.

Edhe përkundër që kryetari i Degës, Ekrem Hyseni, kishte paralajmëruar hapjen e partisë për figura te reja, sot u rikonfirmua se ka vetëm riciklime, dhe asnjë ndryshim brenda saj.

No description available.
No description available.
No description available.