Artikull i sponsorizuar Lajme

IPKO vazhdon të sjellë oferta promocionale të parezistueshme edhe në këtë Black Friday

IPKO vazhdon të sjellë oferta promocionale të parezistueshme edhe në këtë Black Friday

Lajme

Qka Ka Tre

22/11/2021 15:50

IPKO vazhdon të ofrojë oferta fantastike edhe këtë të Black Friday, këtë herë për segmentin e saj të telefonisë mobile.

Konsumatorët ekzistues me parapagesë dhe
gjithashtu klientët e rinj, mund të përfitojnë nga oferta fantastike prej vetëm
2.99 euro me Internet PA Limit, për 7 ditë, ndërsa klientët postpejd mund të
aktivizojnë Pakon Plus me 30 GB internet, pa limit në Thirrje dhe SMS ne
rrjetin IPKO dhe 500 MIN kombëtare, për vetëm 6, 99 euro.

Gjithashtu, për të gjithë fansat e
teknologjisë, që duan të kenë gjithmonë në duar smartfonin më të fundit, IPKO
ofron iPhone 12 Pro Max të ri me 280 euro zbritje në çmimin total.

Ofertat janë të disponueshme vetëm për një
periudhë të kufizuar kohore, si oferta promovuese të Black Friday.

IPKO javën e kaluar ka promovuar edhe disa
oferta fantastike për segmentin e shërbimeve fikse, si oferta promocionale për
Black Friday, ku klientët mund të zgjedhin paketën Family HD me mbi 140 kanale
dhe internet fix, me ofertë speciale prej vetëm 15 euro në muaj ose Paketa
Premium HD me mbi 150 kanale dhe internet fix, për vetëm 18 euro në muaj, të
cilat janë ende të disponueshme për një periudhë të kufizuar kohore.

IPKO ka rrjetin më të qëndrueshëm të
telefonisë mobile dhe me mbulimin më të gjerë 4G, klientët mund të kenë
internet ne telefon në të gjithë vendin pa ndërprerje.

Për më tepër, me një bashkëpunim të madh
ndërkombëtar, IPKO ofron internet roaming për rajonin, në mbarë Evropën dhe në
mbarë botën, me cilësi të lartë dhe gamë ofertash për nevojat e secilit.

Përfitoni nga këto oferta fantastike këtë
Black Friday dhe bëhuni pjesë e familjes së madhe IPKO prej mbi 1 milion
përdoruesish.

Këto oferta janë të kufizuara, ndaj mos e humbisni mundësinë. Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni www.ipko.com.

/artikull i sponsorizuar/