Shqiperi

Covid dhe pasojat e tij me ankthin e depresionin, pacientët mirënjohës ndaj mjekes së njohur neurologe Luljeta Lleshi: Na ktheu shpresën për jetën!

Stresi, ankthi apo depresioni janë disa prej pasojave, që lë pas Covid-19 te pacientët e prekur, e që cdo ditë e më shumë, të rinjtë por jo vetëm, po i drejtohen mjekut për ndihmë. Një ndër ta është edhe mjekja e mirënjohur neurologe, Luljeta Lleshi, e cila në këto ditë të vështira të pandemisë, është […]