Maqedoni

Bytyqi-Bekteshi: Është zgjidhur problemi me ngrohjen, qytetarët do të kenë ngrohje pa ndërprerje

Shkup, 14 janar – Problemi me furnizimin me energji termike në Qytetin e Shkupit dhe komunat është zgjidhur dhe qytetarët do të kenë furnizim të pandërprerë të ngrohjes qendrore, kumtuan në konferencën e përbashkët për shtyp zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike, Koordinim dhe Resorëve Ekonomikë dhe Investimeve Fatmir Bytyqi dhe…

The post Bytyqi-Bekteshi: Është zgjidhur problemi me ngrohjen, qytetarët do të kenë ngrohje pa ndërprerje appeared first on Agjencia Qka Ka Tre..