Shqiperi

Ambasadorja Kim: Qeveria t’i japë përparësi klimës së biznesit, demokracia dhe Reforma në Drejtësi mbeten ende prioritete të SHBA

Ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim, gjatë fjalës së saj në ceremoninë e mbajtur nga Dhoma e Tregtisë, tha se qeveria shqiptare ka prioritet klimën e biznesit. Ajo tha se tre prioritetet kryesore të SHBA-së në Shqipëri janë demokracia, Reforma në Drejtësi dhe biznesi, si dhe shtoi se me Skavicën i hapet rrugë investimeve […]

The post Ambasadorja Kim: Qeveria t’i japë përparësi klimës së biznesit, demokracia dhe Reforma në Drejtësi mbeten ende prioritete të SHBA appeared first on QkaKaTre.com – News24.