Maqedoni

Pritjet e Nimicit nga vizita në Maqedoni

Ndërmjetësi për cështjen e emrit Metju Nimic dje ka mbërritur në Shkup pas vizitës së tij në Athinë.ai me të mbërritur shkurt është shprehur: pas Athinës, pret bisedime të mira edhe në Shkup.
“Kishim takime të mira në Athinë. Shpresoj se do të kemi takime të mira edhe këtu. Gëzohem për takimet e qeverisë dhe me liderët tjerë në Shkup”, ka deklaruar Nimic në Shkup./Gazeta Express/