Lajmet

Deçani vërshohet nga shiu, gjendja alarmante

Gjendje pothuajse alarmante është paraqitur në mëngjesin e sotëm në Deçan. Ka mjaftuar pak shi dhe Deçani të kthehet në pellg.
Mund të shikoni disa video dhe fotografi të cilat i kanë postuar qytetarët, ku shihet pjesa kryesore e qytetit e mbushur me uji.

Kjo gjendje thuhet të ketë ardhur nga mungesa e kanalizimit atmosferik.