Humor

Kjo grua pastron gjatë gjumit për shkak të një çrregullimi të pazakontë

Anita Armitage, 40 vjeçe, punon në një bankë dhe jeton me partnerin e saj Munawer Ismail, 42 vjeç, një pronar biznesi, në Cheltenham.

Ajoka zbuluar se pastron shtëpinë ndërsa fle, për shkak të çrregullimit të pazomnisë të pazakontë.

“Ndërsa pashë sipërfaqet që shkëlqenin në kuzhinën e shtëpisë time, nuk isha duke admiruar aftësitë e mia. Sapo u zgjova dhe po përpiqesha të kuptoj se kur kisha mundur të pastroja kaq mirë. Por pastaj u kujtova se do ta kisha bërë në gjumë”.

“Zakonet e mia të natës kanë qenë fatkeqësia e jetës sime për 15 vitet e fundit.

“Një mëngjes kur u zgjova, partneri im më tha se në mes të natës ai më gjeti në korridor me çelësat e makinës në dorë për të shkuar në punë”.

“Nja dy vjet më vonë, u zgjova dhe ajri ishte i ndotur me aromën e llakut të mobiljeve dhe llakut të kuzhinës. Ndërsa shkova poshtë shkallëve, pashë që çdo sipërfaqe në shtëpinë time ishte pastruar në perfeksion”.

“Unë zakonisht nuk kam kohë për të pastruar kështu që u befasova me të vërtetë”.

“Në fillim unë nuk mund të mendoja se çfarë kishte ndodhur, por pastaj kuptova se do ta kisha bërë në gjumë. E frikësuar se nuk kisha memorie, bëra një takim për të parë GP-në time”.

“Unë e di se mund të jetë e lodhshme dhe e frikshme për Munawer-in. Ndonjëherë unë ulem në shtrat dhe filloj të veproj sikur të jem në mes të një takimi pune. Gjithashtu bërtisja apo edhe hidhja ujë mbi të”.

“Gjatë Krishtlindjeve 2016, ne shkuam në Las Vegas, një natë u përpoqa të largohem nga dhoma jonë e hotelit, pa veshur asgjë, duke ëndërruar se isha veshur për një natë në kazino, për fat të mirë, Munawer më ndaloi”.

“Frika ime më e madhe është se unë mund të hyj në makinën time dhe do të përpiqem ta ngas, kështu që ai i fsheh çelësat e mi natën. Fatmirësisht, nëse nuk mund t’i gjej dhe dera është e mbyllur, zakonisht kthehem në shtrat”.

” Mendova vetëm të mësoja të jetoja me të. Deri një vit më parë, kur pashë një postim në faqen e Facebook-ut që rekomandonte një hypnotherapist”.

“Gjatë takimit tonë të parë përmenda aktivitetin e natës dhe ajo më tha se mund të lidhej me ankthin, pra për të filluar me disa seanca që më ndihmonin të merresha me stresin. Pas kësaj, unë kalova tre javë pa një incident të vetëm”.

“Ishte një lehtësim që të zgjohesha në mëngjes dhe të dija se nuk kisha lëvizur!

“Unë ende kam netë të çuditshme kur ngrihem dhe pastroj, por fatmirësisht shpeshtësia e incidenteve është e vogël krahasuar me më parë. Tani po planifikoj një takim me hipnoterapi të lartë për ta luftuar atë një herë e përgjithmonë. Pas 15 vjetësh, unë mendoj se meritoj një gjumë të mirë natën “./GazetaExpress/